Betrouwbaar vervoer van pallets, pakketten en stukgoed

Teunissen Transporten Elst is specialist in het vervoeren van pallets, pakketten en stukgoed. Met de bakwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens uit ons moderne wagenpark vervoeren we uw zending in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bergen we uw goederen in onze op- en overslagplaats. Bel (0481) 371 292 of stuur een e-mail.

Pakket- en palletvervoer in de Benelux en Duitsland

Teunissen Transporten Elst is expert in het distribueren van allerlei pallet-, pakket- en stukgoedzendingen in binnen- en buitenland. Wij bereiken wel 10 afleveradressen per rit! Dus heeft u een klein pakket dat verzonden moet worden of wilt u gebruikmaken van onze palletservice? Neem dan contact met ons op.

Palletvervoer

Nationale en internationale transporten


Voor een aantal opdrachtgevers (waaronder Klingele Golfkarton, Logoplaste, Chr. Muller Touw) vervoeren wij dagelijks honderden pallets naar afnemers in binnen- en buitenland. Ook dedicated transport behoort tot de mogelijkheden. Zo zetten wij voor Logoplaste, fabrikant van petflessen, een oplegger in met een automatische laad- en losvloer, waarbij de laadtijd is gereduceerd naar 5 minuten. Heeft u iets voor transport? Neem contact met ons op.

Transporteren

Overslag en opslag in Gelderland

Met 850 m2 aan opslagcapaciteit in Elst Gld kunnen wij voor verschillende tijdsperioden allerlei goederen op- en overslaan, waarbij orderpick en labeling ook tot de mogelijkheden behoren. Wilt u goederen voor een bepaalde tijd opslaan? Dan maakt u gebruik van onze opslagplaats. De loods wordt 24 uur per dag beveiligd en is bovendien verwarmd.

Goederen opslaan

Express koeriersdiensten

Of u nu maar een paar pakketjes met spoed wilt verzenden of een hele vrachtwagen vol pallets, Teunissen Transporten Elst biedt express koeriersdiensten aan voor binnen- en buitenland. Voor adressen in Nederland of België bieden wij een 24-uursservice aan en voor Duitsland en Luxemburg een 48-uursservice. Neem voor meer informatie over deze services contact met ons op.

Contact